Wat anderen zeggen van InterDaan

Toine Hitzert (mede-eigenaar van Mistral Advocaten): Danielle heeft Mistral Advocaten geholpen bij de realisatie van een nieuwe frisse website én het opstellen van een plan voor onze online en offline marketing. Wij hebben de samenwerking met Danielle als zeer prettig ervaren. Danielle heeft absoluut kennis van zaken. Ook niet onbelangrijk: evenals Mistral Advocaten doet Danielle wat ze zegt en zegt ze wat ze doet! Of wij Danielle Pels kunnen aanbevelen? Antwoord is een volmondig JA!

Paul van der Vlist (bestuurslid WoerdenSport, portefeuille MPRC - Marketing, PR en Communicatie): 

Daniëlle  heeft vanaf de start per 1 juli 2015 tot ultimo 2017 de marketingfunctie vorm gegeven en daarmee een belangrijke bijdrage geleverd aan de presentatie en positionering van WoerdenSport Zwembaden BV. Met haar gevoel voor betrokkenen en hun belangen, met de creativiteit, haar vlotte pen en de inzet van sociale media, met haar kennis van de MPRC-materie en met haar brede ervaring in het werkveld heeft Daniëlle ondersteuning verleend om dit maatschappelijke initiatief politiek ‘verkocht’ te krijgen, daarna in een kort tijdsbestek het marketingbeleid en de huisstijl mede te ontwikkelen en vervolgens de MPRC-functie vorm te geven en ingebed te krijgen. Een zeer sprekend voorbeeld hiervan is de mascotte Dukkie en alle uitingen daaromheen. De bekendheid en de waardering van klanten is toegenomen, resulterend in sterk gegroeide bezoekersaantallen. Gedurende 2017 heeft Daniëlle de overdracht van taken aan het eigen personeel van WoerdenSport op zorgvuldige en verantwoorde wijze verzorgt, mede in het kader van het ESF-project “Duurzame Inzetbaarheid”.

 

Vera Dekens (eigenaar van Chabo Bags): Dankzij Daniëlle weer de puntjes op de i gezet voor alle marketing rondom Chabo Bags! Soms zie je in marketingland de bomen door het bos niet meer en dat geldt zeker op het gebied van de social media. Danielle gaf me weer even een duidelijke en frisse blik en een duwtje in goede richting.

 

Liesbeth Pauw (eigenaar Senioren-assitent en Top Huishoudelijke Hulp Woerden e.o.): Danielle heeft mij gecoacht op het gebied van social media. Ik wilde mij met name op Facebook en LinkedIn gaan presenteren maar wist niet precies hoe en wat de mogelijkheden waren. Na 2 sessies met Danielle ben ik helemaal up to date en al werkende aan mijn eigen pagina's leerde ze mij de fijne kneepjes van het vak. Ze houdt me nu ook nog een beetje in de gaten want als ik te weinig post krijg ik een stimulerend mailtje van haar! Ik kan dit iedereen aanraden!

 

Yvonne Roelofs (productmanager Vierstroom, (thuis)zorgorganisatie): Daniëlle zag al snel de marketing mogelijkheden die sociale media organisaties bieden. Eerder dan menig andere organisatie binnen de zorgbranche introduceerde Daniëlle sociale media binnen Vierstroom, oa facebook en twitter. Tot op heden wordt nog steeds gebruik gemaakt van beide media als marketing kanaal en als middel om de interactie met de leden te zoeken.

 

Marcel van den Heuvel (eigenaar van Buro De Buren), reclamebureau: Daniëlle leidde de huisstijloperatie van een klant van ons waarbij zij overview hield en creatief met ons meedacht. Ze is kritisch waar nodig en flexibel waar het moet. Erg prettig om mee samen te werken..

 

 

Vrijwilligerswerk

 

 

Jody de Hoog (secretaris van de stuurgroep van de 24 uur van Woerden): Daniëlle is een gedreven marketeer. Problemen zijn altijd uitdagingen voor haar. Zij treedt niet op de voorgrond maar doet wat gedaan moet worden om het doel, van een organisatie, te bereiken. Tevens kan Daniëlle op een uiterst plezierige manier vaardigheden overbrengen.

 

 

Guus van Buchem (secretaris van Stichting Carillon Woerden): Daniëlle heeft de online marketing en communicatie voor het carillonfestijn ter ere van het 50-jarig bestaan van het carillon in 2014 bedaht en uitgevoerd. Met name door Twitter en Facebook in te richten kregen wij aandacht en reacties vanuit de hele wereld. Omdat Carillon Woerden een non-profitorganisatie is deed zij dit onbezoldigd maar dit weerhield haar er niet van zich 100% in te zetten. Daniëlle is niet te beroerd om haar handen uit de mouwen te steken!

 

Jac Eekhof (voorzitter van ZPC Woerden, zwem en waterpoloverenging): Danielle zet zich al jaren in als vrijwilliger voor onze club. Zij overziet problemen snel, reageert direkt en blijft in de uitwerking het overzicht behouden; een plezier om met deze regelaar pur sang te werken.

 

Marianne Checkley (secretaris Ouderverening Regenboogschool): Ik ken Danielle vanuit haar rol als voorzitter van de oudervereniging van basisschool De Regenboog in Woerden. Hier kwam haar achtergrond in communicatie en goed ontwikkelde vermogen om mensen te (ver)binden goed van pas. Zij is erin geslaagd om binnen de oudervereniging goed draaiende commissies op te zetten, de verantwoordelijkheden goed te beleggen en de samenwerking met andere partijen te zoeken. Leidinggeven aan vrijwilligers is een vak apart en dit verstond zij goed: oog voor successen maar ook daadkrachtig in het aanpakken van zaken die minder liepen. Op alle vlakken houdt Daniëlle van open en duidelijke communicatie, en dat werkt!

 

Henk Buter (voorzitter van de Vereniging van scoliosepatiënten, patiëntenvereniging): Danielle heeft het jubileumcongres van onze vereniging geopend met een “warming-up”. Ze deed dit op een interactieve, motiverende en multimediale manier, met humor! Echt een aanrader.